Georgs "Pārklājums" (audio) (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Izdoto Latvijas hiphopa albumu plauktus drīzumā gatavojas papildināt "Runu Zāle", kas šobrīd jau ir izdevusi 3 albumus.

Blakus bū-š "Nevietā...", Reinšteina "Zemapziņas laboratorijas ziņojums" un Wiestura "Ar dzejas spārniem pār mākoņiem" jau tuvāko mēnešu laikā ieraudzīsim arī izpildītāja Georga albumu "Prāta pasaule".

Audio:

Albums savu ceļu pretī dienas gaismai aizsāka jau 2003. gadā, kad tika ierakstītas pirmās dziesmas. Tie, kam patīk "Runu Zāles" skanējums, neliks vilties arī šis albums, kura lielāko daļu muzikāli producējuši Reinšteins un Wiesturz, kas galvenokārt arī ir atbildīgi par "Runu Zāles" muzikālajām noskaņām. Pats Georgs par savām dziesmām izsakās šādi: "Manas dziesmas ir kā manas iekšējās pasaules dienasgrāmata, kā atskaite šajā laikā un vietā." Bez minētajiem izpildītājiem, albumā piedalās bū-š, Kaņepe, dj Oļegs, mixmaster AG un Raitis u.c. Albums būs dziļi personisks un pieskarsies mākslinieka iekšējiem pārdzīvojumiem un pārdomām.

Albumu paredzēts izdot līdz pavasara beigām.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu