Relicseed "Again" (audio) (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Projekts "relicseed" tika veidots, balstoties uz grupas "A State Of Feeling That Has No End" bijušo dalībnieku bāzes.

Audio:

Projekts "relicseed" tika veidots, balstoties uz grupas "A State Of Feeling That Has No End" bijushajiem daliibniekiem: Ieva Strazdinja (bass), Maartinjsh Rudziitis (gjitaara) un Maartinjsh Daknis (bungas). Tika piesaistiits otrs gjitaarists Edgars Rakovskis, kursh veelaak (peec neveiksmiigas sadarbiibas ar potenciaalo dziedaataaju) kljuva arii par vokaalistu.

Pagaajusho gadu nevareetu saukt par iipashi produktiivu un veiksmiigu, jo dazhaadu apsveerumu deelj tika iekaveeta projekta attiistiiba. Paardomu un analiizes rezultaataa tika nomainiits bundzinieks Maartinjsh, kura vietaa staajas Artuurs Kupchs. Jaunas vaarsmas grupas emocionalajaa dziivee un kopeejaa skaneejumaa naaca tikai par labu.

Naakotnes plaani galvenokaart tiek saistiiti ar aktiivu koncerteeshanu vasaraa un attiistiibu aarpus LV robezjaam. Gan finansiaalo, gan fiziskaa laika resursu truukuma deelj grupas ieceres ir krietni ierobezjotas, tachu gods un cienja basistei - grupas neformaalajai menedzherei, kura par visu vari uztur pie dziiviibas grupas muzikaalo saikni ar aarpasauli, un gjitaaristam Maartinjam - nelabojamam optimistam, kursh vienmeer ir paarliecinaats par izdoshanos.

Paareejiem grupas biedriem neatliek nekas cits kaa vien visam piekrist...

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu