Paralēle "Kad zibens liesmās" (audio) (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Pavisam nesen studijā "Elko" grupa "Paralēle" ierakstījusi jaunu singlu ar nosaukumu "Kad zibens liesmās". Pie dziesmas grupa aktīvi strādājusi jau trīs mēnešus un nu ir gatavi to nodot plašākai publikai.

Audio:

Ar šo singlu grupa prezentē sava skanējuma izmaiņas - tas kļuvis citāds, vadoties pēc pasaules rokmūzikas galvenajām tendencēm, ģitārmūzika apvienota ar elektroniku. Dziesmas vārdu autors, kā parasti, ir grupas līderis Guntars, bet mūziku puiši radījuši kopā.

Līdz ar to šī dziesma atšķiras no citām „Paralēles” dziesmām gan ar tās citādo muzikālo skanējumu, gan lirisko noskaņu – tā aicina klausītājus netiekties pēc tālām un nesasniedzamām lietām, jo nepiepildāmi sapņi spēj radīt sāpes.

Paralēli darbam studijā grupa aktīvi koncertē, piedaloties dažādos vasaras svētkos, festivālos un koncertos kopā ar Latvijas populārām un arī ne tik populārām muzikālām apvienībām, kā arī ar ārvalstu zvaigznēm (koncerts kopā ar BI2 Ogres estrādē), turklāt tiek mainīta koncertprogramma, lai turpmāk „Paralēle” varētu sevi prezentēt arī uz rietumu skatuvēm.

Līdz šim augstākās vietas radiostacijās ieņēmuši grupas singli „Planieri”, „Ainām noslēpumainām” un „Spēles”.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu