Andrē "www.narcomania.lv" (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

"Es vairs ne no kā nebaidos..." - tā par sevi izsakās cilvēks, kurš ir izcietis vislielākās sāpes, gan emocionālās, gan fiziskās.

Audio:

Cilvēks, kurš ir daudz piedzīvojis un izcietis savā īsajā dzīves laikā. Jeb vienkārši cilvēks, kuru vairāk pazīst ar skatuves vārdu Andrē a.k.a. Andris Koemecs. Andrē ir dzimis 1986.g. 16. oktobrī Rīgā un ar to ļoti lepojas. Ar repu sāka nodarboties 2000. gadā! Sākās tas viss kā prikols. Skatuves vārds radās pavisam nejauši, klejojot pa Rīgas ielām ar draugu. Andrē sevi visu laiku attīstīja tekstuāli, viņš rakstīja tikai tekstus, jo ierakstu studijas iespējas nebija līdz 2004. gadam, kad dabūja Apofeoz ierakstu studijas kontaktus. Kopš 2004. gada Andrē ir sācis sevi pilnveidot arī uz skatuves un savu flovu! Tā sakot, kopš 2004. gada beigām Andrē ir sācis aktīvu studijas darbu un sevis pilnveidošanu tieši tādā hip hop elementā kā mcing! 2005. gadā Andrē sāka sadarboties ar hip hop underground mūzikas producentu KPC (Zvuki Tišini), kurš daudz ir palīdzējis tieši flova ziņā! Kopš 2005. gada Andrē strādā „Dynamic records” studijā kopā ar saviem domubiedriem, kolēģiem.

2004. gadā Andrē dibināja hip hop apvienību „Spiets”, kurā ir Latvijā labākie jaunie talanti un kuri pārstāv katrs savu hip hop elementu. Hip hop apvienība „Spiets” ietver katru hip hop elementu: graffiti, mcing, beatboxing, hip hop danceing, kā arī djing u.c.

2005. gads priekš Andrē bija visaktīvākais un labākais hip hopā. Viņam bija aizvadīti veiksmīgi aptuveni 17 koncertu uzstāšanās dažnedažādos klubos, kā arī pat „Spiets” debijas albuma prezentācija un Nokia Extrem Party! Tika ierakstītas vairākas dziesmas, bet diemžēl tās nedzirdēs neviens un dienas gaismu tā arī neredzēs. Patlaban Andrē aktīvi strādā pie soloalbuma „Mēs/Atmiņas” un albuma „Otrā elpa”, kurš ir „Spieta” debijas albuma „Sākums” pārstrādātais un papildinātais variants! Par sevi Andrē daudz nestāsta, jo par viņu var pastāstīt un visprecīzāk aprakstīt tikai tuvākie un viņa darbi! Savos darbos viņš balansē starp ļauno un labo, cenzdamies sasniegt augstāko punktu un pasniegt tautai tikai dzīves patiesību un realitāti, kuru daudzi neredz!

„Par to, kas es esmu tagad, man ir jāpasakās daudziem cilvēkiem, kas man ir palīdzējuši, bet vislielākā pateicība ir jāizsaka manai mīļajai meitenei – „mincītei” , kuru es MĪLU...”! „ Ir jāmāk izdzīvot savu sapni, tā, lai tas nekad nebeigtos...”!

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu