Wonheim "Maskava asarām netic" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Jau vairākas nedēļas radiostacijās skan grupas "Wonheim" debijas singls "Maskava asarām netic" – dziesma, kura mēģina atgriezt Latvijas mainstream rokmūzikā sociālas un politiskas nokrāsas.

Audio:

Ar šo dziesmu WONHEIM, kas pašlaik darbojas kā atvērts studijas projekts, vēlēšanu priekšvakarā aicina izbeigt čekas maisu cilāšanu un izlemt publiskot tajos atrodamo informāciju vai nē. Respektīvi, pieņemt lēmumu šajā jautājumā, lai situācija ir skaidra un vairs nav vietas dažādām politiskām spekulācijām un manipulācijām. Projekta salīdzinoši jaunie dalībnieki uzskata, ka enerģiju nevajag izšķiest, lai sakārtotu to, kas bijis, bet gan to, kas notiek pašlaik un to, kas notiks nākotnē.

Dziesmas teksts atrada melodiju diezgan savādā veidā, kad projekta solists, bez kāda iepriekšēja nodoma, piegāja pie mikrofona un sagatavotās mūzikas pavadībā nodziedāja daļu no avīžraksta no kādas nejauši viņa rokās nonākušas avīzes... Iespējams dziesma būtu pavisam savādāka ja avīzē būtu uzšķīrusies sporta sadaļa... Tā radās WONHEIM dziesma „Maskava asarām netic”.

Dziesma ierakstīta „Marana productions” skaņu ierakstu studijā, producents Mikus Frišfelds.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu