Markus Riva "Daļa no Tevis" (audio) (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Jaunais dziedātājs ar skatuves vārdu Markus Riva. Tas ir nopietni...

Audio:

Vēl tikai pirms gada neviens nevarēja iedomāties, ka jaunais dziedātājs ar skatuves vārdu Markus Riva tik ātri nonāks Latvijas šovbiznesa debesīs. Ar lirisko deju mūzikas kompozīciju „Mēlot vai telot", kura kādu laiku bija Latvijas radiostaciju ēterā, arī Latvijas Radio 2 „Muzikālās bankas” topā, viņu ievēroja salīdzinoši maz. Bet šajā vasarā ar paša sarakstīto dziesmu „Daļa no Tevis”, Markus Riva atrodas aktīvā radio staciju rotācijā un nonācis arī vairāku topu augšgalā. Tā, piemēram, vairākas nedēļas dziesma „Daļa no Tevis” atradās Radio SWH Priekšnama, Star FM, Fit FM topa pirmajās vietās un dažādu reģionālo radiostaciju hitparāžu augšgalā.

Markus ir pilns optimisma un jaunām idejām, jo pašlaik strādā pie jaunām dziesmām un gatavo savu debijas albumu sadarbībā ar apvienību „Deeselecta”, kas Latvijā pazīstama kā dziedātājas Yanas Kay producentu kompānija. Jau 2. oktobrī Markus Riva svinēs savu 20. gadu dzimšanas dienu, kas ir vienā dienā ar pasaules slaveno un nesen Rīgā koncertējušo popmūzikas veterānu Sting. Un drīz pēc tam Latvijas radio stacijās varēsim dzirdēt jaunāko Markus Riva izpildīto kompozīciju, kuras līdzautore ir dziedātāja Yana Kay. Bet jau Novembra vidū Markus Riva piedalīsies Leonarda Bernstaina mūziklā „Vestsaidas stāsts”.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu