Cacophonics "Proletarian Kid" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupai Cacophonics jauna dziesma!

Audio:

Cacophonics publicē savu jaunāko veikumu - dziesmu "Proletarian kid". Dziesma ierakstīta studijā "Fēnikss" šā gada jūnijā un paguvusi jau izskanēt Radio SWH Rock un radio Naba ēterā, taču tagad pieejama arī lejuplādei internetā.

"Proletarian kid" iekļauta Cacophonics promo EP platē "Punkology". Četru gadu grupas pastāvēšanas vēsturē šī ir debijas plate, kurā apkopotas pēdējā laikā radītās dziesmas, šis promo disks radīts ar mērķi informēt neatkarīgās mūzikas ierakstu izdevniecības ārpus Latvijas, kā arī to grupas darbības atbalstīšanai iespējams iegādāties punk.lv veikalā Kr.Barona ielā 93, satiekot pašus censoņus kādā no končiem vai vienkārši rakstot uz cacophonics@cacophonics.lv

Dziesma "Proletarian kid" un tās teksts ir pieejams zemāk redzamajā saitē, www.draugiem.lv mūzikas sadaļā, www.myspace.com/cacophonics, kā arī grupas mājaslapā www.cacophonics.lv, kurā arīdzan ir iespējams "nolādēt" visu pārējo grupas daiļradi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu