StoneStep "Never Let You Go" (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

"Let the party begins tonight!" saka grupa StoneStep.

Audio:

"Let the party begins tonight!" saka grupa StoneStep.

StoneStep (Zigmunds Zīberts - vokāls, Artemijs Saveļjevs - soloģitāra, Andrejs Garders - ritma ģitāra, Artis Jāne - basģitāra, Viktors Cibuļskis - bungas) un nodod jūsu vērtējumam dziesmu "Never Let You Go".

Grupa sevi dēvē par vienu no pēdējiem Latvijas mūzikas tirgus mohikāņiem, kas, par spīti tirgū valdošajām tendencēm, ir pārliecināti - rokmūzika bija, ir un būs - tā kļūs populārāka, kvalitatīvāka un daudzveidīgāka.

Neiedziļinoties smalkajās stila definēšanas finesēs (atstājot šo nodarbi mūzikas kritiķu un teorētiķu pārziņā), ir skaidrs, ka galvenie iedvesmu stari smelti tālajā, bet vienlaikus idejiski tik tuvajā tā sauktajā brīvajā pasaulē – ASV. Runājot nedaudz konkrētāk, ļoti nozīmīgu ietekmi uz mūzikas izpratni un spēlēšanas manieri ir atstājuši šādi Amerikas mūzikas grandi kā Zakk Wylde, Godsmack, Disturbed, Alterbridge, Creed, Alice In Chains u.c.

StoneStep tic, ka rokmūzikā nav nesasniedzamu apvāršņu, ja vien sirdī valda patiess ROCK''N ROLL!

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu