Into One "Brīnums nāk man līdz" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vokāli instrumentālais ansamblis "Into One" ar prieku ziņo, ka ir ierakstīts pirmais singls "Brīnums nāk man līdz".

Audio:

Dziesma ir radīta Ziemassvētku noskaņās, tā tapa pirmajās novembra dienās, kad uzsniga sniegs, tādēļ tā ir tik viegla un melodiska un sniedz loti pozitīvas emocijas, prieku un smaidu sejās.

Novembra pirmajās dienās, kad daudzi cilvēki kļuva priecīgāki līdz ar pirmo lielo sniegu, grupas Into One dalībnieki Didzis (taustiņi) un Ansis (sitaminstrumenti), pirms pārējie grupas dalībnieki nebija vēl atnākuši uz sestdienas rīta „mēģi”, sāka spēlēt jaunu tēmu – sākumā lēnu, bet ļoti gaišu. Vēlāk, kad pievienojās pārējie grupas dalībnieki, katrs dziesmā ielika daļiņu no sevis, pilnveidojot to. Dziesmas temps kļuva ātrāks, tika izdomāti vārdi angļu valodā. Garastāvoklis uzlabojās ik reizi, kad tika spēlēta šī dziesma. Visi bija sajūsmā par tapušo dziesmu, un to, kā tā atspoguļo skaisto laiku, kas ir ārā. Visu mēģinājumu grupas dalībnieki bija tik priecīgi kā nekad, un visu dienu ausīs skanēja tēma, kas uz klavierēm vijās cauri visai dziesmai. Tika nolemts, ka šo dziesmu nevar tā vienkārši nolikt malā, tādēļ Lība lūdza savai klasesbiedrenei Annai uzrakstīt dziesmai vārdus. Pēc vairākiem mēģinājumiem grupa Into One nolēma dziesmu „Brīnums nāk man līdz” ierakstīt Siguldas skaņu studijā „SSS”. Dziesma ir nosūtīta uz lielākajām Latvijas radiostacijām, tai jau ir bijis pirmatskaņojums Latvijas Radio 2, un drīzumā to dzirdēsiet arī citos radio.

Grupa Into One ir jauna grupa, kura radās 2006. gada vasarā, kopā sanākot pieciem jauniešiem, kurus vienoja interese par džezu, funk un soul mūziku. Grupas sastāvā darbojas Lība Ēce (vokāls), Didzis Lauva (taustiņi), Valters Mucenieks (saksofons), Māris Mekšs (bass), Ansis Ēcis (sitaminstrumenti).

Priecīgus, siltus un gaišus Ziemassvētkus!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu