2tie "Z-svētki" (video) (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas pirmsākumi meklējami tālajā 1978. gadā, kad pasaulē nāca Juris un pieteica sevi kā vokālistu ar savu pirmo skaļo āriju.

Video: 2tie "Z-svētki"

Grupas sastāvs: Juris Mols - balss, Elīna Siliņa - perkusijas, Elīna Veide - bass, Velga Šaršūne - vijole, balss, Edgars Pienis - ģitāra, Kristaps Paegle- bungas. Grupas pirmsākumi meklējami tālajā 1978 gadā, kad pasaulē nāca Juris un pieteica sevi kā vokālistu ar savu pirmo skaļo āriju. Gāja gadi, mainījās sabiedrība, lūza balss, un kādā ziemas vakarā TAS notika - tika dibināta grupa 2tie. Gadu gaitā grupas sastāvs ir mainījies. Pirmo reizi grupa izjuka pilnībā.Taču 2004. gada rudenī, atkal apvienojoties Jurim ar Elīnu S. un piesaistot jaunus dalībniekus, grupa uzsāka savu skrējienu. Kad no grupas aizgāja solo ģitārists, viņa vietā ieradās Velga ar vijoli un ienesa grupā superīgu “fīlingu”.

"2tie" ir piedalījusies dažādos pasākumos, pat pēdējā Sinepes un Medus festivālā uzlēca uz Cerību skatuves [kas arī bija grupas pirmais lielais koncerts], vairākkārt spēlējuši klubā Rockabilly, uzstājušies DEPO 20 minūtes slavas, festivālā Sutas balss, Bildes 2006 un MicRec bārā konkursa "MicRec bārs Open-2 ietvaros". Dziesmas "Z-svētki" videoklips grupai ir pirmais. Klips tapis kādā mazā Pārdaugavas ieliņā, brīvā gaisotnē, bez īpašiem pieturas punktiem. Būtībā tā bija labi pavadīta grupas dibinātāja Jura dzimšanas dienas ballīte.

Mūzikas autors: Edgars Pienis Teksta autore: Velga Šaršūne Aranžētājs: grupa "2tie"

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu