Diversity "Debesīs" (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa Diversity piedāvā noklausīties savu jauno dziesmu "Debesīs".

Audio:

Diversity spēlē pašu sadomātu stilu un patlaban cenšas pēc iespējas atrauties no tradicionālākā roka skanējuma un eksperimentēt, lai nostiprinātos tieši tādā stilā, kāds pašiem tīk. “Nosaukums Diversity lieliski raksturo grupas stilu, jo, brīvi eksperimentējot ar stiliem, mūsu mūzikā ir atsauces uz rock, progressive rock, pop-rock, nu-metal stiliem, kā arī klasisko džezu.” saka grupas ģitārists un dziesmu autors Matīss.

“Darbojoties dažādos muzikālos projektos un katrs izpildot atšķirīgus mūzikas stilus, tomēr satikāmies un jau pēc pirmā mēģa viennozīmīgi nolēmām turpināt muzikālo sadarbību,” tā par grupas Diversity izveidošanos izsakās grupas vokāliste Līva.

Grupa pastāv kopš 2006. gada beigām un tajā spēlē 4 cilvēki. Līva Daukste – vokāliste, dziesmu tekstu autore. Jauna, daudzsološa dziedātāja, ar atpazīstamu balsi, kuras skanējumu ietekmējušas r&b, roka, gospel un džeza dziedātājas.

Matīss Elsbergs – ģitārists, dziesmu mūzikas un tekstu autors. Ģitāru spēlē desmit gadus un ir spēlējis dažādos sastāvos, visai dažādos stilos. Klausās gandrīz vai jebkura stila mūziku, bet īpaši patīk progressive rock, kā arī dažādu novirzienu metāls.

Māris Ozoliņš – bundzinieks, ar lielu pieredzi bungošanā. Īpaši ir iecienījis gan vieglo poproku, gan smago metālu.

Armands Krasnovskis – basģitārists. Spēlē basu 8 gadus. Ļoti patīk klasiskais roks, kā arī mūsdienu hard rock – Black Label Society, Ozzy Osbourne un tml.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu