Coming Soon "Indians" (audio) (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Kalns)
References: API SITE

Coming Soon spēlē agresīvu roku, taču ikvienam skaņdarbam ir sava noteikta filozofija, t.sk. kompozīcijai "Indians".

Audio:

"Coming Soon spēlē agresīvu roku, taču ikvienam skaņdarbam ir sava noteikta filozofija, t.sk. kompozīcijai Indians. COMING SOON savos skaņdarbos nevairās izmantot dažādas tonalitātes un daudzveidīgas harmonijas. COMING SOON ir grupa no Liepājas, taču tās mūzikā nav manāmas Liepājroka iezīmes. Grupas bagātīgo skanējumu nosaka tas, ka katram tās dalībniekam ir savi paraugi rokmūzikā.

Grupas COMING SOON pirmsākumi meklējami 2005. gada rudenī, bet par grupas dzimšanas dienu tiek uzskatīts datums, kad grupai bija pirmais koncerts – 2006. gada jūlijā.

COMING SOON ir:

Ēriks Handzovskis [bungas] Kārlis Peterlevics [bass] Kristofers Knesis [taustiņi] Roberts Dinters [solo ģitāra] Uldis Kalns [vokāls, ritma ģitāra]

COMING SOON no visām kristīgajām grupām Latvijā atšķiras ar to, ka nav slavēšanas grupa, bet gan grupa ar saviem principiem un striktu nostāju par dažādām lietām un „nelietām”. Savukārt no gandrīz visām Latvijas kristīgajām grupām COMING SOON atšķiras ar to, ka mērķa auditorija ir tieši nekristieši.

COMING SOON plāni ir tālejoši, bet viss ir atkarīgs tikai no pašu iniciatīvas un fanu atbalsta."

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu