Butter In Fly "Par daudz par maz" (audio) (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa gadu ir sākusi aktīvi un pamatīgi strādājot ierakstu studijās, un tāpēc jau tagad ir pieejama nākamā dziesma "Par daudz par maz"!

Audio:

Atšķirībā no iepriekšējās ierakstītās dziesmas "Kaut vai" šī dziesma tika ierakstīta, sadarbojoties ar Tāli Timrotu, kas ir plaši pazīstams mūziķu vidū.

"Pie dziesmas "Par daudz par maz" darbu mēs ar Tāli sākām jau iepriekšējā gadā, bet līdz galarezultātam dziesma ir nonākusi tikai tagad. Iepriekš gan mēs ierakstījām demo variantu, lai mēģinātu saprast, kā tad dziesma galu galā varētu izklausīties, un tad tālāk Tālis strādāja ar ierakstu. Faktiski mēs uzticējāmies Tālim, un par to, kā šī dziesma skan, ir jāpateicas tieši viņam," tā par ierakstu saka grupas ģitārists Jānis Altmanis.

Bet "Butter In Fly" pēc šo divu dziesmu ierakstīšanas nesēž, neko nedarot! Jau tagad ierakstu studijā ieiet finiša taisnē viņu jaunākā sarakstītā dziesma "Šķiet, ka nav" un tiek plānoti koncerti vasaras sezonā!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu