Jorspeis "Arvien tuvāk" (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Jorspeis" Ziemassvētku priekšvakarā saviem klausītājiem nodod savu jaunāko singlu "Arvien tuvāk".

"Ar šo singlu vēlamies visiem klausītājiem novēlēt galvenokārt dzīvus Ziemassvētkus” atzīst grupas pārstāvis Māris Prindulis.

 

Jaunais singls ir no grupas pagājušajā nedēļā iznākušā pirmā Ziemassvētku mini albuma ar nosaukumu "Debess kori pie namiem pienāk". Kopumā albumā iekļautas sešas kompozīcijas, no kurām dažas ir pavisam jaunas un kādas jau visiem iemīļotas melodijas.

 

Singlu un jauno albumu būs iespējams dzirdēt grupas un kora "Mūza" nu jau otraja Ziemassvētku koncertā š.g. 22.decembrī Mazajā Ģildē, plkst.19.

 

Kā koncerta īpašie viesi piedalīsies saksafonists Artis Gāga, mūziķi Ieva Marta Heinčele, Jānis Strapcāns un Valdis Indrišonoks. Koncertā būs dzirdamas gan dziesmas no grupas "Jorspeis" nesen iznākušā jaunā Ziemassvētku albuma, gan agrāk tapušās "Jorspeis" kompozīcijas.

 

Ieeja – pret ziedojumiem.

 

Jauno Ziemassvētku albumu varēs ekskluzīvi iegādāties īpašajā Ziemassvētku koncertā otrdien, 22. decembrī plkst.19 , Mazajā Ģildē, Amatu ielā 3/5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu