Dodo "Padauza Mūza" (audio) (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jaunizveidotā grupa "Dodo" piedāvā noklausīties savu pirmo singlu – "Padauza Mūza" no drīzumā gaidāmā debijas albuma "Pasaule Var Nomirt" .

Ierakstu kompānija "Ingus Baušķenieka Ieraksti" jauno albumu laidīs klajā jau 12. februārī.

"Tā ir īpaši veiksmīga diena – Lotoss – saskaņā ar Mēness kalendāru. Ļoti laba diena," skaidro ieraksta producents Ingus Baušķenieks, kurš arī pats ir dzimis Lotosa dienā. Savukārt albuma prezentācija notiks klubā "Artelis" 15. februārī – Leoparda dienā.

Grupa "Dodo" izveidojās, pateicoties vienam ļoti īpašam cilvēkam. Viņa vārds ir Ģirts Koknēvičs. Dzejnieks un dziesminieks, kura emocionāli piesātinātās dziesmas līdz šim zināja šaurs, bet uzticams klausītāju loks.

Grupu veido četri cilvēki - dzied Ģirts Koknēvičs un Gunita Groša (dramaturģe un režisore), akustisko ģitāru spēlē Mārtiņš Liepa / Sīmanis) (Valmieras teātra aktieris, dziesminieks), sintezatorus, elektrisko ģitāru un flautu spēlē Andris Gauja (darbojas arī apvienībā "Suņa Stunda").

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu