Double Faced Eels "Tu neesi viens tāds" (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Double Faced Eels", no kuras oriģinālā sastāva palicis tikai viens dalībnieks - solists Marka (Mārtiņš Gailītis), aktīvi gatavo jaunu studijas albumu.

Pagājušogad "Double Faced Eels" klausītājiem nodeva pirmo gaidāmā albuma singlu "Vientulība", savukārt jau 12. janvārī plkst. 15 Latviešu Radio ēterā tiks pirmatskaņots otrais jaunā ieraksta vēstnesis - skaņdarbs "Tu neesi viens tāds" (skat. audio un video). Dziesmai tapis arī videoklips.

""Tu neesi viens tāds" "smagi" pārsteigs klausītājus, jo tas krasi kontrastē ar līdz šim zināmo grupas mūziku un tēlu," komentē Marka "Grupas skanējums no "Zilā vaļa" vieglprātības nomainījies uz daudz smagāku un nopietnāku - gan ritma, gan kopējā muzikālā un tekstuālā materiāla ziņā."

Jaunā singla, tāpat kā visa topošā albuma muzikālais producents ir Māris Priede, ar kuru DFE sadarbību uzsāka jau sava pirmā albuma "Zilais valis" tapšanas ietvaros.

Grupa "Double Faced Eels" kopš tās aktīvajiem pirmsākumiem 2005. gadā piedzīvojusi jau vairākkārtēju dalībnieku maiņu un šobrīd atkal spēlē jaunā sastāvā. Grupas līderis un solists joprojām ir Marka, ritma ģitāru spēlē Reinis Straume, basģitāru Viktors Maslovs, bet grupas bundzinieks ir Ronalds Briežkalns. Paralēli trešā albuma tapšanas darbiem, grupa aktīvi darbojas pie vairāku citu projektu sagatavošanas, lai realizētu tos jau šajā pavasarī. Periodiski dažādos medijos parādās arī jokpilnas video epizodes, ar kurām grupa sveic svētkos un citādi uzjautrina savus fanus.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu