Elizabete Zagorska "Par mani un mums" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Elizabete Zagorska šo gadu uzsākusi ar priecīgu ziņu - skatītaju vērtējumam tiek nodots Elizabetes pirmais solo videoklips dziesmai "Par mani un mums".

Dziesma "Par mani un mums", kuras autori ir Mārtiņš Freimanis un Elizabete Zagorska, klausītājiem tika piedāvāta vēl pagājušā gada rudenī, bet šogad dziesmai ir tapis arī videoklips. Tā režisore ir Aija Strazdiņa, bet operators - Rolands Veikša. "Man personīgi šis ir ļoti nozīmīgs video, jo tas ir pirmais tieši manai dziesmai veidotais videoklips", saka Zagorska, neslēpjot, ka tā tapšana bija visai ekstrēma. "Filmēšana notika vienā no pēdējām īsti rudenīgajām dienām Viesturdārzā Rīgā - bija pamatīgs aukstums. Starp citu, sākotnēji paredzētā pirmā filmēšanas diena klipam tika pārcelta, jo bija sācies milzīgs sniegputenis."

Videoklipā ir redzami arī vairāki viesmākslinieki - Latvijas Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis un grupas "Latte" dalībnieki.

Videoklipa prezentācija LTV 7. kanālā notiks trešdien, pl. 16.50 raidījumā "SeMS".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu