Ēnas "Seven" (audio) (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Sākoties jaunam gadam grupa "ēnas" klausītājiem piedāvā savu svaigāko veikumu - dziesmu "Seven".

"Seven" ir pirmais publiskotais ieraksts kopš 2008. gadā izdotā grupas debijas albuma, kas apkopoja tādas dziesmas kā "Beautiful morning" , "Neprātīgais" , "Ar skaistām frāzēm", u.c. Dziesma "Seven" ir sākusi savu skanējumu arī Latvijas radio stacijās.

Jau uzreiz pēc debijas albuma izdošanas "ēnas" sāka strādāt ar jaunu materiālu, arvien vairāk to iekļaujot koncertos. Eksperimentējot un meklējot jaunas šķautnes savā skanējumā, grupas nākamais albums, pie kura jau padarīts nozīmīgs darbs studijā, solās būt daudzslāņaināks, niansētāks, vairāk orientēts roka skanējuma virzienā.

Ēnas "Seven"
Ēnas "Seven" Foto: Publicitātes foto

"Dziesmas "Seven" stāsta par to, ka pasaulē ir arī kas vairāk nekā tikai lielvaras, lielās nācijas, kuras redz tikai sevi un turpina sēdēt savos troņos un torņos .. patiesībā 21.gs. ir iespēju gadsimts arī "mazajiem", līdz šim nepamanītajiem ļaudīm. Galvenais, lai pietiek spēka un spējas izlauzt ceļu. Bieži vien ir tā, ka durvis it kā ir vaļā, bet cilvēki tik un tā nespēj rast veidu kā tikt iekšā..." pārdomās dalās dziesmas autors un grupas vokālists Lauris Valters.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu