Inokentijs Mārpls "Mūsu mīlas sapņi" (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Vieni no Latvijas pankroka karognesējiem grupa Inokentijs Mārpls nodod klausītājiem savu jauno dziesmu "Mūsu mīlas sapņi" no topošā mīlestības dziesmu cikla.

Nākamajā Inokentija Mārpla albumā uzsvars būšot tieši uz mīlestības tēmām, bet neizpaliks arī grupai raksturīgie sociālie teksti.

Aptuveni desmit gaidāmā albuma dziesmas studijā Hodilla Valmierā pie Ģirta Laumaņa jeb Lomika jau ierakstītas, bet vēl kādām piecām jātop.

Dziesma Mūsu mīlas sapņi ierakstīta jau 2008.gadā, bet samiksēta tikai pagājušā gada beigās, jo, kā saka grupas līderis Dambis jeb Raimonds Lagimovs, «nekur nav jāsteidzas, jo vislabāk jaunās dziesmas kādu gadu spēlēt koncertos, lai atrastu tām vislabāko skanējumu un tikai pēc tam ierakstīt, turklāt vislabāk ar sastāvu, kādā tās radušās.» Grupa Inokentijs Mārpls jau vairāk nekā divus gadus ir Dambis (balss, ģitāra), Skrips (bass) un Ēriks Lizbovskis (bungas), bet dažu dziesmu ierakstā, kur prasās papildus instrumenti, tiks piesaistīti viesmūziķi.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu