DFE "Tu neesi viens tāds" (video) (88)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties sava trešā studijas albuma iznākšanai, grupa "Double Faced Eels" pilnībā nomainījusi imidžu, par ko ļauj pārliecināties arī saviem faniem, jau no 19. janvāra piedāvājot noskatīties savu jauno videoklipu dziesmai "Tu neesi viens tāds".

Dziesmas videoklips tapis sadarbībā ar kompāniju RJK, kā arī piepulcinot plašu radošo komandu. Filmēšanas vajadzībām tika būvētas īpašas dekorācijas, kuru radīšana prasīja vairāku dienu un daudzu darbaroku resursus. Pats filmēšanas process ilga aptuveni 14 stundas, kuru laikā grupa pirmo reizi tā pa īstam iedzīvojās savos jaunajos tēlos.

Grupa DFE vēlas teikt paldies radošajai komandai, kas palīdzēja tapt dziesmas video, īpaši RJK direktoram Edmundam Skuķim par atsaucību, Edmundam Mazlazdiņam (Sanijam) ar brigādi par iesaistīšanos daudzveidīgajos filmēšanas procesos, kā arī režisoram un operatoram Mārtiņam Šultem ("Banana Split Production"). Tērpi un grims izvēlēti sadarbībā ar "Otilia Studio". Paldies arī aizkadru operatorei Ievai Gailītei, kuras filmētais materiāls jau tuvākajā laikā tiks apstrādāts un nonāks publiskajā telpā.

Komentāri (88)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu