Crazy Dolls "60tie" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Par grupu "Crazy Dolls" nekas nebija dzirdēts kopš tālā 2000. gada, kad radiostacijās grupa bija atzīmējusies ar leģendārās grupas "Dzeltenie Pastnieki" dziesmas "Milžu Cīņa" kaverversiju.

Pēc 10. gadu pauzes grupas dalībnieki Midis un Holis nolēma atzīmēt apaļo klusēšanas jubileju ar neklusēšanu un piedāvā klausītājiem jaunu radiosinglu "60tie". Tā ir pašmāju grupas "Nejautā" dziesmas jaunklāta versija, kuras skanējums un noskaņa ir izmainījusies līdz nepazīšanai. Paši grupas "Nejautā" dalībnieki jau esot ļoti atzinīgi novērtējuši dziesmas versiju.

"Kā belziens pa pieri un aci nāca apskaidrība, ka mums atkal ir radusies vēlme ''uzcept'' kādu dziesmu. Un kā otrs blieziens pa pakausi un otru aci nāca apskaidrība, ka gribam dzirdēt mūsu interpretācijā grupas ''Nejautā'' dziesmu ''60tie'', kura mums pašiem izsenis tīk! Ļoti interesanti ir darboties ar dziesmām, kuras skanējums un noskaņa ir jāpagriež par 180 grādiem talkā ņemot akordeonu, vijoli un mandolīnu," teikts grupas paziņojumā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu