Daylight "Laiks ir asinīs" (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pēc ilgāka pārtraukuma grupa "Daylight" atgriežas ar jaunu dziesmu. Šoreiz tā ir liriska dziesma ar Ojāra Vācieša vārdiem "Laiks ir asinīs".

Grupa ir Ojāra Vācieša daiļrades cienītāji. Īpaši dzejnieka daiļrade ir tuva sirdij grupas vokālistam Kristapam Rūķītim. Grupas dalībnieki atzīst, ka ideja par dziesmu radusies tiklīdz ieraudzīts un iepazīts šis Vācieša dzejolis.

"Daylight" puiši, klausoties savā skaņdarbā, nebeidz vien brīnīties par veiksmīgajām Vācieša vārsmām, turpina apbrīnot tās un ik reizi atklāj kādu jaunu šķautni un mūzikas instrumentu skanējumu. Grupa neizslēdz iespēju nākotnē izveidot īpašu, Ojāra Vācieša daiļradei veltītu dziesmu albumu un jaunā dziesma "Laiks ir asinīs" ir sākums šim projektam. Dziesma skan sildoši, dziesma samtaini glāsta ar savu skanējumu un nevilšus liek aizdomāties par laika ritējumu. Ko vēl stāsta dziesma, uzzināsi, kad to noklausīsies pats.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu