Double Faced Eels "Ja tā nav" (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Turpinot iepazīstināt ar drīzumā gaidāmā albuma muzikālajām aprisēm, grupa "Double Faced Eels" klausītāju uzmanībai nodod trešo singlu - dziesmu "Ja tā nav".

Teju visām topošā albuma dziesmām, arī šai mūzikas autors ir grupas līderis Marka, teksta autore ir Iveta Priede. Savukārt dziesmu skanējums nodots grupas producenta Māra Priedes rokās, ar kuru ilggadēja un veiksmīga sadarbība izveidojusies ne vienai vien Latvijas muzikālajai apvienībai.

"Reizēm rodas sajūta, ka laiks ar katru dienu skrien arvien ātrāk un ātrāk, bet dzīve, pat visa pasaule, pārvēršas par traku karuseli, kurā reibst galva, bet izkāpt nevaram. Un tad piezogas doma, ka varbūt tikai mums katram tā liekas, ka patiesībā tas vienkārši ir joks," tā par dziesmā ielikto domu saka grupa DFE. Savukārt par dziesmas muzikālo pusi grupas puiši saka, ka esot vērsuši skatu pāri horizontam, ielūkojoties citu tautu etniskajos dziedājumos. To iedvesma jaušama ne vien ģitāru motīvos, bet arī vokālajās partijās, kas laikmetīgi un harmoniski caurvij dziesmu "Ja tā nav".

Jaunajam singlam ir sarūpēta arī videoversija, kura plašai auditorijai būs pieejama jau no 29.marta gan grupas oficiālajā mājas lapā www.dfe.lv, gan arī citās interneta vietnēs.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu