Double Faced Eels "Ja tā nav" (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pildot pirms pāris nedēļām doto solījumu, grupa Double Faced Eels piedāvā skatītājiem sava nākamā albuma trešā singla "Ja tā nav" video, kuru no šodienas var noskatīties vairākās interneta vietnēs, kā arī grupas oficiālajā mājas lapā www.dfe.lv .

Ar pašu dziesmu grupa jau iepazīstināja pirms pavisam neilga laika, savukārt tagad šai dziesmai pievienojas arī tās video versija, kas tapusi sadarbībā ar "Banana Split Production" un jauno video operatoru Mārtiņu Šulti. Dziesmas video veidošana bija iespējama arī pateicoties apskaņošanas kompānijai RJK un īpaši Edmundam Skuķim un Edmundam Mazlazdiņam.

Grupas līderis Marka uzsver: "Veidojot video variantus jaunajām dziesmām, mums izveidojusies radoša sadarbība ar daudziem aizkadra darboņiem. Tas šajos laikos ir neatsverama vērtība, jo tikai paši grupas dalībnieki nespēj izdarīt to, ko spēj ar entuziasmu un aizrautību apveltīta komanda. Tādēļ izmantoju iespēju, lai visiem vēlreiz teiktu lielu paldies par sadarbību!."

Kā jau ziņots iepriekš, grupa Double Faced Eels gatavo savu trešo studijas albumu.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu