Audience Killers "Mon Personage" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Četri jaunieši, kas mazāk nekā pirms mēneša klausītājiem dāvāja savu debijas skaņdarbu "Rainbow", tagad aicina ikvienu ieklausīties grupas jaunākajā ierakstā, kuram dots franču vārds "Mon Personage".

Šis skaņdarbs, līdzīgi kā citas, vēl neatskaņotās, Audience Killers jaunās dziesmas, gaida savu kārtu kādā no pārsteiguma tūres koncertiem.



Tieši ar šādu vārdu, pēc grupas domām, jaunā dziesma tiek raksturota vislabāk, turklāt apvienības taustiņu feja - Arletta, ne velti iejūtas franču dziedātājas lomā, piebalsojot grupas solistam. Dziesma, nepārprotami, atšķiras no iepriekšējā skaņdarba, kas ir pamatoti no grupas puses, ar vēlmi radīt pēc iespējas daudzveidīgāku un interesantāku mūziku. Gluži kā pirmo dziesmu, arī šo būs iespējams bez maksas lejupielādēt grupas mājas lapā.

"Rainbow Surprise Tour" nedēļas garo tūri grupa ir nosaukusi debijas singla vārdā, lai saglabātu gaišo un pozitīvo noskaņojumu visos paredzētajos koncertos no 5. līdz 10. aprīlim, apmeklējot kādu no Latvijas pilsētām visas dienas garumā. Par dienas gaitām Normunds, Edgars, Arletta un Valdis neko neatklāj, kas ir daļa no pārsteiguma, šobrīd vienīgi sniedzot informāciju par pilsētām un vakara koncertiem.


"Rainbow Surprise Tour"

Otrdiena, 6.apr., Jūrmala, Kauguru k.n.;

Trešdiena, 7.apr., Jelgava, Post Club /atbalsta grupu "Ēnas" ("Seven" tūre);

Ceturtdiena, 8.apr., Valmiera, Jauna Saule;

Piektdiena, 9.apr., Rīga, Space Dog;

Sestdiena, 10.apr., Limbaži, Tonuss.


Audience Killers koncertos piedalīsies arī jauniešu grupas "The Next Ones", "Almost" u.c. Sīkāku informāciju par koncertiem atradīsi tūres plakātos attiecīgajās pilsētās un grupas mājas lapā audiencekillers.com vai pie organizatora lipglos.lv

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu