Plūme "Rokmūzika" (video) (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupa "Plūme" publiskojusi dziesmas "Rokmūzika" video.

"Šis video ir noteikti tiesīgs saukties mazbudžeta, jo vienīgie izdevumi tā veidošanā bijuši divu melnu cimdu pāru iegāde par trim eiro (kopā)," teikts grupas paziņojumā. "Ideja un videoklipa realizācija gulstas uz Māra Plūmes pleciem, lai gan vērtīgs pienesums idejas izstrādē un atsevišķu tehnisku risinājumu piemeklēšanā nāk no šveicietes Natalie Pfister, kurai pateicamies arī par klipa filmēšanu. Milzīgs paldies arī Elīnai Martinsonei, kura izpalīdzēja ar savām rokām, kustinot figūras filmēšanas laikā. Tāpat liels paldies arī dzīvokļa biedram Frank Dziekan par iecietību un padomiem ierakstu un video izstrādes laikā, kā arī par visnotaļ zemo istabas īres maksu."

Grupa dibināta 2006. gada februārī, tajā kopā ar ģitāristu Māri Plūmi muzicē arī Krista Peika un Aldis Strods, radot mūziku, ko paši dēvē par dvēseles rumbu, vēdisko regeju un putnu roku.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu