Gustavo un "Camillas" "Mainīt pasauli" (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases dalībnieki - grupa "Camillas" piedaloties reperim un producentam Gustavo, piedāvā dziesmas "Mainīt pasauli" video.

Dziesmu komponējis "Camillas" muzikālais vadītājs Romāns Faļkenšteins, savukārt Gustavo ir tās producents un vārdu autors, kā arī dzirdams vienā dziesmas pantā. "Mainīt pasauli" ir "Camillas" skaņdarbs, kas Gustavo albumā "3. elpa" netiks iekļauts.

"Camillas"
"Camillas" Foto: Publicitātes foto

"Dziesma vēsta par sievieti, kura aizvadījusi trešdaļu mūža. Viņa ir aptuveni četrdesmit gadus veca un atceras laiku, kad jaunības maksimālismā ar lielu degsmi centās apkārtējiem atvērt acis un iestāstīt, kā pareizi dzīvot! Par spīti centieniem, pasaule uz viņas manifestiem nereaģēja. Sieviete, vērtējot savu rīcību ar pieredzējuša cilvēka skatījumu, secina, ka mainīt vajadzēja sevi, nevis pasauli. Stāsta beigās sieviete ierauga, ka viņas meita rīkojas tieši tāpat, kā viņa jaunībā. Ar to gribēju pateikt, ka bērns neuztver vārdiskas pamācības, bet ņem piemēru no pieaugušo iekšējā stāvokļa un rīcības," stāsta teksta autors Gustavo.

"Camillas" soliste Laima Dimanta stāsta, ka jau no pirmsākumiem "Mainīt pasauli" viņai bijusi ļoti mīļa un īpaša dziesma.

Tas ir skaņdarbs, kas neuzspiež savu ideju, bet liek domāt,

uzskata soliste. Viņa ir gandarīta par sadarbību ar Gustavo un novērtē, ka mūziķis uzklausījis viņu un brīžos, kad viedokļi atšķīrušies, meklējis kompromisu, nevis uzspiedis savu redzējumu.

"Patīkami sadarboties ar cilvēku, kurš dara, nevis laiž muļķi. Jau pirms Bildēm man bija sajūta, ka „Camillas” un Gustavo varētu viens otru veiksmīgi papildināt. Un prieks, ka Gustavo bija atvērts šai sadarbībai," saka L. Dimanta.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu