Skyforger publisko trešo dziesmu no "Kurbada" (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jau pirmdien, 26.aprīlī visā Eiropā klajā nāks latviešu folk/ pagan metal grupas "Skyforger" jaunais, pēc kārtas sestais studijas albums "Kurbads", ko izdod slavenā amerikāņu ierakstu kompānija "Metal Blade".

Grupa nodod klausītāju vērtējumam trešo dziesmu no jaunā albuma – kompozīciju "Deviņgalvis".

Pirmdien, 26.aprīlī no plkst.15 visi grupas fani tiek gaidīti Rīgā, mūzikas veikalā "Randoms", Kaļķu 4, kur ekskluzīvi varēs iegādāties "Kurbada" CD. Turpat varēs arī sastapt grupu "Skyforger", kuri vienu stundu sniegs autogrāfus.

Savukārt 8.maijā “Skyforger” aicina uz albuma prezentācijas lielkoncertu, kas ar transporta un loģistikas firmas "Kurbads un Ko" lielu atbalstu notiks “Sapņu fabrikā”.

Šī būs grupas pirmā uzstāšanās šogad Latvijā. Kā īpašie viesi uzstāsies viena no labākajām zviedru viking metal grupām “Månegarm” un pašmāju black metal apvienība “Ocularis Infernum”. Biļešu cena no 6 Ls, tās var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs. Koncerta vērienīgākais atbalstītājs radio ēterā - Radio SWH Rock 89.2!

"Kurbads"
"Kurbads" Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ laikraksta "Diena" pielikumā žurnālā "SestDiena" būs lasāma intervija ar "Skyforger", pie viena - arī ieskats Latvijas smagās mūzikas vēsturē. Žurnāls tirdzniecības vietās būs nopērkams no 24.līdz 30.aprīlim.

Vairāk informācijas par jauno albumu "Kurbads" un prezentācijas koncertu var atrast grupas mājaslapā: www.skyforger.lv

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu