Instrumenti "Freaked Out" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Vienu nedēļu pirms koncerta Rīgā, kamerteātrī "Artelis", grupa "Instrumenti" publikas vērtējumam Latvijā nodevusi jaunāko sacerējumu "Freaked Out" - no gaidāmā albuma.

Dziesma pirms trim nedēļām pirmatskaņojumu piedzīvojusi Norvēģijas radio pārraidē "NRK", taču Baltijas valstīs oficiāli savu skanējumu tā uzsāk tieši šonedēļ.

Pandas no grupas "Instrumenti" šīs dziesmas tapšanā piesaistījuši arī muzikālu vienību no Latvijas - "The Wow", kas pieaicināta muzicēt kopā ieraksta procesā.

Šonedēļ (21.05.) "Instrumenti" būs skatāmi/klausāmi festivālā "EuropaVox" Francijā, taču jau nākamajā nedēļā - 27. un 28.maijā - uz kamerteātra "Artelis" skatuves, performancē ar nosaukumu "Insperimenti. An Intimate Experiment with Instrumenti". Šai koncertā paredzēta arī īpaša "Freaked Out" interpretācija.

Atgādinām, ka "Insperimenti" ir grupas "Instrumenti" mūziķu radīta performance, kurā apvienoti elektronikas eksperimenti, avangarda folks, baroka opera, islandiešu tautas mūzika, kā arī latviešu mākslinieku dueta "Mareunrol’s" ekstravagantie tērpi un galvasrotas. Tie ir skaņdarbi, kas radīti ļoti savdabīgam sastāvam - klavesīns, kontrabass, elektrosintezatori, sitaminstrumenti, ērģeles, klavieres, pandas un stīgu trio.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu