Stardust "Smilšpapīrs" (video)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Grupa "Stardust" laiž klajā savu jaunāko dziesmu "Smilšpapīrs" un tās video versiju. Rudens sezonu grupa sāks ar piedalīšanos festivālā "Bildes 2010" kopā ar Normundu Pauniņu, informē Anete Šelvaha, grupas "Stardust" pārstāve.

Dziesmas "Smilšpapīrs" mūzikas autore ir Anete Šelvaha, teksts - Andra Manfelde. Video filmēts vasaras beigās Igaunijas saulainākajā pilsētā Pērnavā. Atšķirībā no iepriekšējiem video, kad filmēšanas grupas sastāvs sasniedza pat 30 cilvēkus, pie "Smilšpapīra" ir strādājuši tikai paši grupas dalībnieki: režisors - Elvijs Menniks, operators - Kaspars Markuss un abas "Stardust" meitenes - Māra un Anete.

"Stardust" mūzikas un mākslas festivālā "Bildes 2010" uzstāsies kopā ar grupas "Otra puse" vokālistu un līderi Normundu Pauniņu. Šī ir pirmā reize, kad Normunds Pauniņš piedalās festivālā "Bildes" kopā ar kādu no jaunajām grupām. Kā viņš pats atzīst, šis ir interesants projekts, kurā iespējams izpildīt kādu no "Otras puses" dziesmām jaunās skaņās.

Mūzikas un mākslas festivāla "Bildes 2010" Bilžu veterānu kopprojektu koncerts notiks 14.oktobrī Kongresu namā.

Biļetes uz Bilžu koncertiem pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu