Iva "Traveller" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupa Iva piedāvā dziesmas "Traveller" video, kas tapis sadarbībā ar jaunu mākslinieku Kārli Cauni, kurš ir arī videoklipa idejas un tā tehniskā risinājuma autors.

"Fantāzija, sapņošana nomodā nereti dod spēju precīzāk un patiesāk izteikt domas un jūtas caur tēliem, simboliem un iedomātiem notikumiem. Ja nu vienu dienu viss apgrieztos otrādi – ja realitāte būtu rakstīta grāmatās, redzama filmu lentās, klausāma mūzikā, bet nesataustāma? Savukārt viss fantazētais būtu īsts, mūsu realitāti pieņemot par saviem sapņiem un iztēli?" klipa idejisko pusi apspēlē Kārlis Caune. Dziesmas stāsts ir attēlots, izmantojot animācijas tehniku un uzfilmētu materiālu.

"Video tapa ilgi un pamatīgi. Labi zināmā patiesība, ka tas, kas lēni nāk, nāk labi, ir attaisnojies arī mūsu dziesmas videoversijas gadījumā. Tā kā dziesma ir par brīnumu un iekšējām ilgām ceļot burtiskā un pārnestā nozīmē, nekas tik labi kā animācija nespētu šo ideju „nogādāt” līdz klausītājam," komentē grupas vokāliste Vita Ivaškeviča.

Zīmīgi, ka video tapšanas posms sakrita ar nozīmīgiem ceļojumiem grupas dalībnieču dzīvēs. Baiba Plakane (ģitāras, mandolīna) devās aizraujošā ceļojumā uz Āfriku, savukārt dziesmu autore un vokāliste Vita Ivaškeviča turpina smelt iedvesmu jaunām kompozīcijām un projektiem Spānijas ziemeļos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu