Double Faced Eels "Kas notiek?" (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Mēģinot rast savu atbildi uz vienmēr aktuālo jautājumu "Kas notiek?", grupa "Dauble Faced Eels" 5. jūlijā laiž klajā dziesmu ar tieši šādu nosaukumu. Kopš publicēšanas brīža, dziesma klausītājiem būs brīvi pieejama populārākajās interneta vietnēs, grupas oficiālajā mājas lapā, kā arī Latvijas radio stacijās.

Ilgā un pamatīgā darbā grupa „DFE” gatavo savu jauno albumu un tieši šobrīd nodod klausītāju vērtēšanai jaunu singlu „Kas notiek”. Īpaši dziesmas akustiskā varianta atskaņojumi gaidāmi Radio SWH ēterā trešdien, 7. jūlijā plkst. 14.00 un Radio 101 ēterā ceturtdien, 8. jūlija vakarā.

Paralēli dziesmas ierakstam studijas variantā, tapusi arī tās akustiskā versija un video, bet līdz vasaras beigām plānots izdot arī šīs dziesmas variantu angļu valodā un arī tā video klipu. Tādēļ grupas līderis Marka vēlas izteikt lielu paldies visai radošajai komandai un stabilajiem sadarbības partneriem – portālam Draugiem.lv par informatīvo platformu, tehnisko jautājumu stabilajiem balstītājiem „RJK”, kā arī Edmundam Skuķim un vienmēr un visur esošajam Sanijam personīgi.

Dziesma "Kas notiek" ir grupas mēģinājums pateikt, ka savā veidā kļūstam par marionetēm, ja ļaujamies paši nodot savus sapņus.

Tas ir stāsts par to, ka patiesībā bieži tieši pašu domas ir tās, kas tur gūstā un neļauj uz dzīvi raudzīties brīvi un bez iekšējām važām.

Ņemot vērā, ka vasara Latvijā ir dažādu lielu un mazu festivālu laiks, arī grupa „DFE” ar vecām un jaunām dziesmām būs sastopama vairākos no tiem. Tā jau 24. jūlijā „DFE” kāps uz Zelta Saulrieta skatuves festivālā „Baltic Beach Party”, savukārt 13. augustā piedalīsies festivālā „Pīlādzis” kā arī piedalīsies citos pasākumos.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu