Ivo Fomins "Arī tev" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Vasara ir Ivo Fomina un daudzu latviešu mūzikas fanu mīļākais gadalaiks. Lai iepriecinātu sevi un daudzus saulē „sakarsušos” prātus dziedātājs devās uz savu "vēso" ierakstu studiju Liepājā lai iemūžinātu savas šī brīža sajūtas dziesmā "Arī tev".

Būtisku ieguldījumu dziesmas skanējumā  ir veicis Ivo grupas ģitārists Roberts Dinters, kurš daudz eksperimentēja pirms dziesmas galējās versijas ieraksta. Tāpat, nenoliedzami, savu artavu ir devis ieraksta režisors Egils Mežs un pieredzējušais producents Māris Priede, kuram tika uzticēta dziesmas miksēšana un skaņas fināla apstrāde viņa Rīgas studijā.  

Ivo Fomins : „Man šoreiz bija svarīgi lai dziesma raisītu pozitīvas noskaņas. Nezinu, vai man tas ir izdevies, taču mērķis un paša sajūtas bija tieši tādas. Gribējās lai ir jūtama vasara, prieks un enerģija. Šķiet, ka tas ir izdevies. Pašlaik gatavoju albuma materiālu un apceru iespēju rudenī apceļot Latviju ar koncertiem un varbūt nobriest arī kam lielākam. Sen neesmu taisījis lielos koncertus, bet tā kā jaunu dziesmu ir daudz, tad būs pienācis īstais laiks. Šis man būs pirmais gads kad neuzstāšos Baltic Beach Party , tāpēc varēšu beidzot visu tā smalki no malas pavērot. Tā būs laba izdevība novērtēt, kā tas izskatās no malas.”.

Jaunās dziesmas mūzikas autors ir pats Ivo, bet teksts tapis sadarbībā ar Guntaru Raču. Ivo gan ir šo to tekstā pielicis arī no sevis un rezultāts tagad ir dzirdams Latvijas radio stacijās. Dziesma ir lejupielādējama portālā Doremi.lv 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu