Willow Farm "Ceļā uz Manhetenu" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Liepājnieki "Willow Farm" gatavojas koncertam festivālā "ZZ Baltic Beach Party" un piedāvā klausītājiem jaunu dziesmu "Ceļā uz Manhetenu".

Kā stāsta "Willow Farm" līderis Emīls Dreiblats, jaunākais veikums ir grupas ilggadējā dzejnieka Ingus Bērziņa skatījums jautājumā, kādēļ personīgu problēmu mocīts cilvēks varētu veikt ko tik briesmīgu, kas notika daudzus gadus atpakaļ Manhetenas salā, kad teroristi ietriecās Pasaules tirdzniecības centrā.

"Nevis reliģiskas pārliecības dēļ nogalināt cilvēkus, bet personīgā izmisumā tu vari izdarīt kaut ko tik skarbu un briesmīgu, kas skar tik ļoti daudz citus. Stāsts nav par politisku manifestu! Šī dziesma ir par personisku drāmu globālā mērogā," dziesmas ideju ieskicē Emīls Dreiblats.

Te tālu tālu augstu virs mākoņiem

Zem manis sudrabains aeroplāns ēnu met

Man rokās cieši sažņaugta Boeing stūre

Mans kurss uz Manhetenu

Jaunumi ir arī saistībā ar grupas sastāvu. Grupas ilggadējā bundzinieka Matīsa Pavītola vietā pār sitamajiem instrumentiem turpmāk valdīs Edgars Šmiukšis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu