Oskars Deigelis ar Rassell "Neatlaid" (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Hiphopa dueta "Device" dalībnieks Rasels (Rassell) piedāvā jaunā dziedātāja Oskara Deigeļa debijas singlu "Neatlaid", informē projekta pārstāvji.

Oskars Deigelis ir jauns dziedātājs no Madonas. Gada laikā Oskars ir piedalījies dažādos konkursos un pasākumos, kā arī koncertos. Straujākais pagrieziens Oskara muzikālajā karjerā norisinājās konkursa "Aprīļa pilieni 2010" laikā (tika saņemta žūrijas specbalva), pēc kura jaunais dziedātājs sastrādājās ar vienu no žūrijas locekļiem Raselu, kurš, kā zināms, ir bijušais grupas "Device" dalībnieks.

Sadarbības rezultātā ir radies pirmais Oskara radiosingls "Neatlaid".

"Dziesma ir vasarīgs r’n’b gabals saulainās noskaņās, taču ar nelielu smeldzi.

Kad rakstīju dziesmas tekstu, domāju, ka nevēlos kārtējo dziesmu par pludmali un sauli, tāpēc rakstīju par attiecībām, kurās ir skumjas, taču ar nelielu pozitīvisma piesitienu,

komentē Oskars. "Domāju, ka daudzi no mums ir jutuši to pašu, ko esmu minējis savā dziesmā, un varbūt kādam šī dziesma liks pasmaidīt un saprast to, ka pēc kritieniem vajag spēt piecelties. Patīkamu klausīšanos!"’

Mūzikas autors un dziesmas producents ir Rasels. Dziesmas tekstu sacerējuši abi mūziķi. Attiecīgi dziedamo daļu - Oskars Deigelis, bet rečitatīvu - Rasels.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu