Eolika "Šajā brīdī" (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Latvijas estrādes kvartets "Eolika", kas 23. augustā Dzintaru koncertzālē svinēs savas darbības 30. gadskārtu, piedāvā jaunu radiosinglu – dziesmu "Šajā brīdī", informē grupas pārstāvji.

Dziesma "Šajā brīdī" ir otrais singls no drīzumā gaidāmā "Eolikas" 30 gadu jubilejas albuma, kas klausītāju vērtējumam tiks nodota īsi pirms jubilejas lielkoncerta. Dziesmas autori ir komponists Boriss Rezņiks, bet teksta autors - Valdis Pavlovskis.

"Mūsu jaunā dziesma ir "Eolikas" sveiciens vasarai un visiem mūsu draugiem, kurus īpaši gaidīsim uz kvarteta "Eolika" 30 gadu jubilejas lielkoncertu Dzintaru koncertzālē,"

saka Olga Rajecka. Šogad, svinot savu jubileju, "Eolika" sniedz aptuveni 40 jubilejas koncertus, taču tikai 23. augusta lielkoncertā līdzās "Eolikas" kvartetam – Ilonai Stepanovai, Olgai Rajeckai, Dainim Dobelniekam un Viktoram Zemgalam uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāps arī oriģinālā "Eolikas" mūziķu grupa Borisa Rezņika vadībā, kā arī virkne īpašo viesu – grupa "Dzelzs Vilks", Aiša, Ainars Bumbieris, "O! Kartes Akadēmijas" laureāti, Harijs Zariņš, grupa "Keksi", Lielvārdes Violetais koris un pašas "Eolikas" izveidotais jauniešu kvartets "Eolika Teens".

Savu līdzdalību koncertā ir apstiprinājuši arī 2001. gada "Eirovīzijas" Dziesmu konkursa uzvarētājs Tannels Padars un Latvijā pazīstamākais Lietuvas dziedātājs Amberlife.

"Eolikas" jaunāko singlu iespējams lejupielādēt www.doremi.lv un www.platforma.lv, bet vēl atlikušās biļetes uz grupas 30 gadu jubilejas lielkoncertu, kas 23. augustā plkst. 20 notiks Dzintaru koncertzālē, iespējams iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu