Meldra "Take your time" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ģitāriste un dziedātāja Meldra piedāvā savas jaunākās dziesmas "Take your time" videoklipu. Dziesma par cilvēku nedrošībām, šaubām, vientulību, vēlmi kaut ko sasniegt, TVNET informē dziedātājas pārstāvji.

Dziesma ir arī par prāta spēku un to, ka mūsu domas nosaka, kā mēs fiziski un emocionāli jūtamies, un ka ir jāsaglabā pozitīva noskaņa, lai tiktu cauri visam, ko esam sev uzlikuši par mērķi.

Dziesmas mūzikas un vārdu autore, kā arī aranžētāja ir Meldra. Ierakstā piedalījās bundzinieks Pols un basģitārists Nataniels, savukārt visas ģitāras un vokālās partijas ir ierakstījusi Meldra.

"Saprotams, ka klipam nav bijis 50 miljonu budžets, tomēr mēs esam centušies izdarīt vislabāko ar to, kas mums ir, un es personīgi esmu priecīga par šādu promo video rezultātu,

tādēļ ļoti priecātos, ja ari TVNET lasītāji apskatītos klipu un izteiktu savas domas, kas man būtu ļoti svarīgas!" aicina Meldra.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu