Sia Radikal "Voldim!" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Armands Ērglis
References: API SITE

Pašmāju smagā roka grupa laiž klajā jaunu dziesmu "Voldim!" un turpina aktīvi koncertēt, informē grupas pārstāvji.

Dziesma ar nosaukumu "Voldim!" ir Sia Radikal veltījums visiem mirušajiem supercilvēkiem, kuriem mēs, dzīvie, neļaujam normāli dusēt aizsaulē. Šajā konkrētajā gadījumā Sia Radikal redzeslokā kā piemērs citiem ir nonācis Vladimirs Iļjičs, citur pazīstams kā Ļeņins. Vēl precīzāk to izsaka grupas līdervokālista Daiņa Rijkura liriskā atkāpe: "Iedod viņam (Voldim) naudu, viņam bērēm trūkst, zemē nepieņemtais krievu Vinnijs Pūks!"

Šis ir jau ceturtais singls no mūžīgi topošā Sia Radikal debijas albuma, kura saturiskā daļa ir nokomplektēta, tomēr finansiālu sarežģījumu dēļ grupa pagaidām darbu studijā neturpina. Tomēr šie ir tikai īslaicīgi sarežģījumi un grupā valda pacilājošs garastāvoklis.

"Ir jaunas dziesmas, ir lērums koncertu vēl šovasar jānospēlē... Fonteins nāk virsū, un tie ir īsti svētki! Albumu ierakstīsim, nekur tas neliksies!"

sola grupas ģitārists Gustavs Terzens.

Grupas koncertprogrammā šīs nedēļas izskaņā ir gaidāma uzstāšanās klubā "Melnā Piektdiena" 13.augustā, piektdienā un uzreiz nākamajā dienā, sestdien, 14.augustā, "Fontaine" festivālā Liepājā. Savukārt nākamnedēļ grupa koncertēs Alūksnes festivālā "Sutas balss"!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu