Gacho "Mans lielais klips" (35)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nācis klajā mākslinieka Gačo (Gacho) jaunais mūzikas video "Mans lielais klips", kas ir veidots dziesmu sērijas "Mans lielais singls" oriģinālversijai, kura dienasgaismu ieraudzīja šā gada maijā.

Kā informēja Gacho menedžmenta pārstāvis Kaspars Jansons, "video pamato dziesmas ideju, kas slēpjas katrā - spēja motivēt sevi un pa pusei pilnā glāzē ieraudzīt tieši pa pusei pilnu glāzi, nevis pustukšu". Klips arī parāda domu, ka, mīlot to, ko katrs no mums dara, paveras pavisam cita pieeja lietām un citas iespējas. Klipā vienlaikus ir uzsvērta arī dabiskuma loma.

Jaunā klipa scenārija autori ir Gatis Irbe un Kaspars Jansons, operators - Mārtiņš Jansons, bet par montāžu un specefektiem atbildīgs Agris Čaurs. Ar video "Mans lielais klips" mākslinieki vēlējušies pateikt, ka "vienmēr pienāk kāds brīdis, kad maskām jākrīt, tāpēc arī šajā klipā mēs centāmies parādīt to, ka dzīve bez tām, dzīvojot to dabiski, ir vienkārša un skaista".

"Mans lielais klips" ir viens no pirmajiem Latvijā, kas filmēts ar fotokameru. Filmēšanai tika izmantota kamera "Canon EOS 7D". Klipā filmēšanā piedalījās daudz sava žanra ievērojamas personas un talanti, piemēram, vienu no galvenajām lomām tajā tēloja Latvijas topmodele Luīze Salmgrieze.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu