Labvēlīgais tips "Tā man iet" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Labvēlīgais Tips" vasaras izskaņā klausītājus iepazīstina ar jaunu dziesmu, kas ir viens no gaidāmā albuma singliem, kā arī būs oktobrī gaidāmo lielo šovu neatņemama programmas sastāvdaļa, informē Inita Zīmele, SIA "L Tips" mediju koordinatore.

"Tā man iet" pirmatskaņojumu piedzīvoja pašā vasaras vidū Kuldīgas pilsētas svētku ietvaros uzvedumā "Kad vēji dzied burās".

Labvēlīgais Tips argumentē, ka lipīgā melodija un vārdi piemēroti ne tikai koncertiem un radio viļņiem, bet arī saviesīgai mājas ballītei, kā arī lokālā patriotisma audzināšanas stundām, jo dziesmas vārdi ir piemērojami katra individuālajai interpretācijai atbilstoši atrašanās vietai - vārda "Kuldīga" vietā dziedot Jelgava, Liepāja, Valmiera, Baldone, Ķeipene, Zosēni vai citu. Mūziķi piekodina - vārdu "Priekuļi" gan nav vēlams un ieteicams mainīt, jo šis nosaukums izstaro neviltotu prieku, pozitīvas emocijas un ir nedaudz ar divdomīgu pieskaņu. Grupas koncertēšanas vēsturē pat ir bijis gadījums, kad vienā privāta pasākumā vakara gaitā dziesma "Tā man iet" tika izpildīta astoņas reizes.

Dziesmas vārdos ir stāsts par jūru, jūrniekiem, atgriešanos mājas un slaveno jūrnieku gaitu. Labvēlīgais Tips cer, ka Latvijā vēl ilgi turpināsies jūrā iešanas tradīcijas, Jūras svētki atkal būs Zvejnieku svētki, netiks sagrieztas laivas un kuģi, un reņģe nebūs apskatāma tikai Dabas muzeja ekspozīcijā.

Kā ziņots iepriekš, šā gada 8.oktobrī, 9.oktobrī un 10.oktobrī plkst. 19 Rīgas Kongresu namā norisināsies grupas "Labvēlīgais Tips" lielie šovi "Kurvis". Kā arī 10.10.2010. gaidāma ilgi gaidītā grupas jauno dziesmu albuma iznākšana. Koncertu apmeklētājiem būs unikāla iespēja pirmajiem iegūt savā īpašumā jaunos ierakstus, kuros, protams, būs iekļauts arī jaunais singls "Tā man iet".

Biļetes uz koncertšoviem var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas iepriekšpārdošanā sākot no Ls 7.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu