Otra Puse "Kā nav, tā nav"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

2009.gada Latvijas mūzikas balvas ieguvēja par labāko popmūzikas albumu, grupa "Otra Puse" piedāvā pirmo singlu no nākamajā gadā gaidāmā studijas albuma.

Dziesmas "Kā nav, tā nav" mūzikas autors ir Ivars Makstnieks, savukārt vārdus sarakstījis ir Rolands Ūdris.

"Vārdi šai dziesmai man tapa dzīves līkločos uz krustcelēm.

Kad nav skaidras atbildes, nedz zināmi jautājumi. Nav skaidru debesu pie zvaigznēm, nav skaidru dienu zem debesīm. Kad blakus tev guļ iemigusi Tevis paša ēna, kura nevēlas celties. Kad esi ēnai piederīgs. Dziesma par mīlestību un ilgām. Par skumjām un vēlmēm," saka Ūdrītis.

Dziesma ierakstīta Egona Kronberga studijā un miksēta pie Jāņa Kalves. Šobrīd tā jau nodota atskaņošanai Latvijas radiostacijās un to iegādāties iespējams mājas lapā www.doremi.lv

2009.gads grupai "Otra Puse" bija ļoti veiksmīgs. Pavasarī izdotais albums "Nakts vai Rīts" guva milzīgus panākumus, saņemot balvu kā labākais popmūzikas albums, kā arī albuma tituldziesma "Nakts vai Rīts" kļuva par 2009.gada radio hitu. Šobrīd grupa strādā ar jaunām dziesmām un 2010.gada pavasarī plāno izdot nākamo albumu, kas solās būt ne mazāk romantisks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu