Moana "Barības ķēde" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju grupa "Moana" klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu "Barības ķēde", kas bez maksas lejupielādējama grupas mājas lapā (www.moana.lv), informē grupas menedžments.

Vēstījums no grupas Moana

"Viss ir ļoti vienkārši, nedrīkst baidīties no emocijām, prieka un asarām. Tajā mirklī, kad tu spēj priecāties par citu uzvaru un nenožēlot savu sakāvi, ir tavs solis augšup. Skaņdarbs par viedokļiem, domām un uzskatiem, kas ir starp mums un kuriem bieži vien šeit nebūtu vietas, tomēr bez viedokļiem barības ķēdē uzskati un stereotipi sagrūtu, tāpēc tie ir tur, kur tiem ir jābūt. Nu gluži kā ar tiem odiem...

Iespējams, šis ir kāds reflekss no kādreiz ievainota ego. Varbūt! Tieši ievainots ego ir atslēga sava prāta izzināšanai un pārvarēšanai, jo, tikai izzinot sevi, mēs spējam saprast to, kas notiek ap mums.

Ar to arī noslēdzam vasaras ierakstu studijas gaitas, lai rudenī ieslīgtu dziļākos skaņu eksperimentu ūdeņos un paplašinātu savu skatījumu gan muzikāli, gan idejiski. Tiksimies jau rudenī, un paldies mūsu lieliskajiem faniem par atbalstu Tad, Tagad un Joprojām."

Moana "Barības ķēde"
Moana "Barības ķēde" Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu