Goran Gora "Distant Light" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto
References: API SITE

Turpinot "Goran Gora and The Yrs" šogad izdotā albuma "Mystyrys Yrs" popularizēšanu, šonedēļ lielākajās Latvijas radio stacijās tiek piedāvāts trešais radio singls no šī albuma - skaņdarbs "Distant Light", informēja mākslinieku menedžere Dace Volfa.

Skaņdarbu bez maksas digitālā formātā iespējams lejupielādēt "Radio 101 FM" mājaslapā.

Vienlaicīgi ar "Distant Light" parādīšanos Latvijas radio stacijās un pateicoties sadarbībai ar Igaunijas mūzikas industrijas kolēģiem albuma pirmais singls "A Dance Away" sācis savu ceļu pie klausītājiem Igaunijā. Drīzumā Igaunijas teritorijā tiks izdots arī albums "Mystyrys Yrs" CD formātā.

Kopš šīs nedēļas "Mystyrys Yrs" mp3 formātā ir pieejams interesentiem visā pasaulē interneta veikalos "Amazon" un "eMusic". Tuvākajā nākotnē ieraksts būs atrodams arī "iTunes" un citos lielākajos interneta mūzikas veikalos.

Pēc aktīvas koncertu sezonas "Goran Gora and The Yrs" nolēmuši ieturēt radošo pauzi. Viens no grupas pēdējiem šāgada publiskajiem koncertiem Latvijā gaidāms 24.septembrī Liepājas klubā "Fire Bar". Pēc tam līdz gada beigām plānoti tikai atsevišķi koncerti Igaunijā, Nīderlandē un citur.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu