PeR un Dairis "Līdzsvarā" (video) (47)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Uzreiz pēc konkursa "Jaunais vilnis" grupa PeR steidza pabeigt mūzikas video filmēšanu savai aktuālajai dziesmai "Līdzsvarā", kas ierakstīta kopā ar hiphopa mākslinieku Dairi no apvienības "Kreisais krasts". Beidzot video ir gatavs, un TVNET to piedāvā jūsu uzmanībai!

Par režisoru un operatoru izvēlēts Toms Rings, kurš PeR bija iepaticies pēc grupas "Kreisais krasts" dalībnieka Daira dziesmas "Reizēm gadās" videoklipa noskatīšanās.

"Izskatījās, ka Toms varētu izprast PeR garu un domas virzienu, kas dziesmas mūzikas video filmēšanā ir ļoti svarīgi un būtiski.

Mūzikas video nevar būt atsevišķa vērtība no dziesmas, jo gan dziesmai, gan video jāiet tandēmā. Mums šķita, ka Toms to var un prot," par savu izvēli strādāt ar Tomu saka PeR.

Mūzikas video jau ir skatāms Latvijas Mūzikas kanālā, Mūzikas Video kanālā u.c. Video oficiāli tika prezentēts 16. septembrī bezmaksas koncertā draugiem un faniem klubā "Kaļķu vārti". Šo pasākumu apmeklēja arī tobrīd Rīgā esošie Eiropas mūzikas izdevēju asociācijas kongresa dalībnieki no kompānijām EMI Music Publishing, Sony/BMG Songs, Universal Music Publishing un Warner Chappell Music, izsakot par redzēto atzinīgus vārdus.

Dziesmai šobrīd top arī krievu versija, jo konkursa "Jaunais vilnis" laikā dziesma iepatikās konkursa Krievijas pārstāvja Jegora Sesareva dziesmu teksta autoram Venjaminam Borisovam, kurš piedāvāja sadarbību. Jau tagad zināms, ka šīs versijas pirmatskaņojums notiks 3.decembrī telekanāla "OE" gada video apbalvošanas ceremonijā.

Dziesma ir lejupielādējama portālā Doremi.lv

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu