STandART "Bez miega zirgi" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "STandART" laidusi klajā jaunu singlu ar dzejnieka Raiņa vārdiem – "Bez miega zirgi", kas tapis sadarbībā ar Andri Indānu ("Gas of Latvia") un Sandri Savicki ("Starring Two") speciāli gaidāmajai CD izlasei "Strāvoklis".

Singls kopā ar papildus dziesmām ir pieejams bezmaksas lejupielādei. Sīkāka informācija atrodama tikko atjaunotajā grupas mājas lapā (skat. resursus).

Līdz ar singlu dienas gaismu ieraudzījis arī jauns "STandART" mūzikas video, kas tika filmēts singla "Animals of Our Kind" tūres laikā 2010.g. februārī Somijā un Zviedrijā. Šīs zvēru un medību dziesmas videoversijā redzami par dzīvniekiem saģērbušies bērni Tamperē; koncertu kadri, uzstājoties kopā ar somu grupu "…and the Ocean" Helsinkos un Turku, kā arī ainas no KGB bāra (kur "STandART" uzstājās 27.februārī) un Tunnelgatan ielas Stokholmā, pie kuras 1986.g. 28.februārī tika nošauts toreizējais Zviedrijas premjers Ulofs Palme.

Šis video, tāpat kā pati dziesma, ir pieejams trīs valodās – angļu, latviešu un zviedru.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu