Sovvaļnīks "Tālāk vairs nav kur iet"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Latgaliešu melanholiskais rokmūziķis Sovvaļnīks radījis dziesmu "Nav tālāk, kur iet" - ritmisku, skanīgu un pasmagu skaņdarbu, informē Aivars Līpenītis, reklāmas un pasākumu aģentūras "Magic Factory of Idea Branding" pārstāvis.

"Ticu un ceru, ka šajā dziesmā katrs atradīs savu vēstījumu," tā mūzikas autors un solists Ingars Gusāns:

"Aicinu apstāties un padomāt, kur esam šobrīd un kurp mēs ejam."

Šīs dziesmas, tāpat kā citu Sovvaļnīka šogad radīto dziesmu, vārdiem par pamatu ņemta latgaliešu novadnieka Antona Kūkoja, kas šoziem svinētu 70 gadu jubileju, dzeja, izsakot cieņu šim latgaliešu kultūras pārstāvim.

Jaunā dziesma tapusi vairākās ierakstu studijās, sadarbojoties ar diviem latviešu mūzikas producentiem, no kuriem viena stiprā puse ir smagnēja roka ieraksti, otra - poproka aranžijas. Solists Ingars uzskata, ka sadarbība izdevusies - radīts netipisks skaņdarbs, ar mierīgu un melanholisku ievadu, kas pāriet enerģiskā piedziedājumā.

Dziesma latviešu vai latgaliešu versijās klausāma radio stacijās, interneta portālos, mūziķa profilā draugiem.lv/Sovvalniks un lejupielādējama Platforma.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu