Rutulim jauns singls (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Radio SWH ētera personība un samtainās balss īpašnieks Normunds Rutulis jeb vienkārši Rutulis piedāvā klausītājiem jaunu singlu "Gaišmatainā Ulla", informē dziedātāja pārstāvji.

Rutuļa jaunākā dziesmu albuma "Marmeladejas" pirmie radio hiti "Rozā" un "Viss var mainīties" joprojām ir pieprasīti deju mūzikas klubos un ballītēs visā Latvijā. "Rozā" ir visklausītākā dziesma www.platforma.lv. "Viss var mainīties" jau 17 nedēļas atrodas Latviešu radio top 20, bijusi arī dziesma Nr.1. Radio SWH topā dziesma noturējās 8 nedēļas, augstākā pozīcija - Nr.6. Latvijas radio 2 spēlētāko dziesmu topā pabijusi vairākas nedēļas, arī pašā augstākajā pozīcijā. Latvijas Mūzikas Spicē noturējās 13 nedēļas, augstākā vieta - Nr.2

Ir pienācis laiks radio topus un deju klubus iekarot jaunam skaņdarbam. Kurš tas būs, Rutulis uzticēja noteikt klausītājiem. Trīs nedēļu garumā www.platforma.lv bija iespēja balsot par sev tīkamāko dziesmu, to, kurai pēc klausītāju domām ir jākļūst par nākamo - trešo jaunā albuma hitu.

Tas ir noskaidrots - "Gaišmatainā Ulla".

Arī šā skaņdarba, tāpat kā "Rozā" autors ir Guntis Vecgailis, bet aranžējumu veidojis, programmējis un miksējis DJ Uga.

"Gaišmatainā Ulla"
"Gaišmatainā Ulla" Foto: Publicitātes foto
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu