"Astro’n’out" jauns singls un top video (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Astro’n’out" šodien klausītājiem nodod jauno singlu "Kā luksofors", informē grupas menedžments.

Dziesma ir tikusi ierakstīta jau akustiskajā versijā albumā "Astro’ Acoustic", taču šoruden ieskanas pavisam jaunā ritmā un sajūtā, kā poproka singls.

Dziesma ir grupas veltījums visiem tiem, kam labi saprotamas garastāvokļa maiņas un piemīt nemitīgi mainīgs skatījumam uz pasauli. Kā tic "Astro’n’out" Māra - īpaši meitenes varētu šo dziesmu sajust visprecīzāk. Dziesma ir aktīva un pozitīva, tā ir mazliet neraksturīga grupas daiļradei, tomēr tajā pašā laikā saglabā "Astro’n’out" rokrakstu.

Dziesmai top videoklips, ko plānots publiskot novembra beigās. To veido unikāla komanda – fotogrāfs Nils Vilnis, režisors Dzintars Dreibergs un stiliste Dace Grimze.

Singla "Kā luksofors" pirmatskaņojums kopā ar dzīvo muzicēšanu un nelielu sarunu par mūziku gaidāms šodien, 20. oktobrī, plkst. 14.15 Radio SWH ēterā.

Ar koncertiem 5.novembrī "Studentu klubā" Rīgā un 12.novembrī klubā "Fontaine Palace" Liepājā grupa vēlas atzīmēt sava jaunā singla iznākšanas svētkus.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu