Pauls Ķesteris "Feel Like New" (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pie klausītājiem nonākusi bijušā grupas "Double Faced Eels" bundzinieka, jaunā režisora Paula Ķestera dziesma "Feel Like New", informē Platforma.lv redaktore Katrīna Liepiņa.

Mūzikas aprindās Pauls vairāk zināms kā bijušais grupas "Double Faced Eels" bundzinieks, kurš, vēl esot DFE sastāvā, jau izcēlās pats ar savu garadarbu "Salda dzīve ievārījumā", kuru bija gan iedziedājis, gan iespēlējis ģitāras pavadījumu.

Kopš 2008. gada viņš studē Baltijas Filmu un mediju skolā Tallinā, kur apgūst kinomākslas iemaņas ar uzsvaru uz režiju. Taču mūzikai, kā redzams, ar roku nav atmests.

Pauls saka:

"Saikne ar mūziku ir patstāvīga, un pastāvīga arī dziesmu komponēšana guļamistabā un to ierakstīšana skolas studijā.

Drīzumā gaidāmi vēl pāris akustiski skaņdarbi, bez pavadošā sastāva un ar moto - spēlē, ko māki!"

Studijas devušas rezultātus, un Pauls jau uzfilmējis vairākas īsfilmas, kā arī mūzikas videoklipus, rullīti populārās igauņu grupas "Popidiot" dziesmai "Friday's Revenge" ieskaitot. Šobrīd norit viņa režisētas starptautiskas īsfilmas pēcapstrāde. Lente tika filmēta šovasar, piedaloties trīs filmu skolu pārstāvjiem no Tallinas, Potsdamas un Helsinkiem. Filmā tēlo plašai publikai nezināmi, bet ļoti talantīgi angļu aktieri.

Paralēli šim darbam tiek veidots arī pilnmetrāžas road film scenārijs par latvieti, kurš nonāk čigānu grupā un dodas tūrē pa dzimteni.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu