Willow Farm "Ceļā uz Manhetenu" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Mēnesi vēlāk, nekā iepriekš prognozēts, tomēr galu galā dienas gaismā nonācis liepājnieku grupas "Willow Farm" dziesmas "Ceļā uz Manhetenu" videoklips.

"Mūsdienās filmēt klipus ir kļuvis vienkāršāk par vienkāršu, un tādēļ šoreiz arī mēs neiespringām – bartervienošanās ar operatoru Ģirtu Gertsonu, viena pēcpusdiena Latvijas 1. rokkafejnīcā un te nu ir rezultāts," saka grupas līderis Emīls Dreiblats.

"Mēs apzinājāmies, ka šobrīd grupai nav iespēju “parakstīties” zem milzu budžeta klipa veidošanai, ka šobrīd nav iespēju piesaistīt nez kādus scenogrāfus, režisorus un loģistikas ekspertus.

Taču nolēmām, ka tas nav arguments, lai kaut ko nedarītu. Svarīgākais šobrīd bija ļaut citiem redzēt, kā šo stāstu redzam mēs paši."

Ikvienam, kuram ir pietiekami daudz vēlēšanās, ir iespēja apmeklēt grupas interneta mājas lapu (www.willowfarm.lv) un lejupielādēt videoklipu.

Šobrīd līdz pat janvāra viņam galam grupas dalībnieku prātus saista gatavošanās tradicionālajam piemiņas koncertam, kas veltīts kādreizējam grupas ģitāristam Raimondam Girvičam. Koncerts notiks jau devīto reizi, kā ierasts, Liepājā, Latvijas 1. rokkafejnīcā.

Paralēli tam tiek slīpēti pēdējie akordi dziesmām, kurām jāiekļaujas topošajā albumā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu